A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

«Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!».

«Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!».

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2022-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 26 листопада. Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів мільйони людських життів. У 2006-му Законом України Голодомор 1932–1933 років визнаний геноцидом Українського народу.

12:52 23.11.2022

Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне із знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.  Цього дня українці вшановують пам’ять тих, хто під час Помаранчевої революції та Революції Гідності стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. 

11:32 23.11.2022

Для тих, хто дарує світло, — інформація на Гіді з держпослуг

Для тих, хто дарує світло, — інформація на Гіді з держпослуг

Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб у кожній оселі було світло.  Для тих, хто виробляє, постачає та відновлює електропостачання, ділимось добіркою держпослуг у сфері енергетики на Гіді. Виробництво електроенергії:

13:28 11.11.2022

УВАГА!

УВАГА!

Шановні жителі громади!

12:50 11.11.2022

Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді

Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі». Ділимось необхідною інформацією про базові соціальні послуги  на Гіді.

10:55 08.11.2022

Подяка

Подяка

Заступник сільського голови висловлює подяку суддям Лисянського районного суду ПІЧКУРУ Сергію та ЯЦЕНКО Ганні за надання грошової допомоги в сумі 50 тис.грн. 31 окремому стрілецькому батальйону на які були придбані медикаменти та теплий одяг військовослужбовцям 31-го ОСБ.

10:27 03.11.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

  Бужанська сільська рада  запрошує усіх  долучитись до громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків на території Бужанської територіальної громади.

12:58 28.10.2022

Для фармацевтів і провізорів — інформація на Гіді з держпослуг

Для фармацевтів і провізорів — інформація на Гіді з держпослуг

18 жовтня у світі відзначають День фармацевта. Працівники аптек мужньо продовжують свою щоденну працю і під час карантину, і у воєнний стан.  Для тих, хто виготовляє, доставляє та продає ліки, ділимось добіркою держпослуг у відповідній сфері на Гіді.

13:16 19.10.2022

Для тих, хто будує міста, — інформує Гід з держпослуг

Для тих, хто будує міста, — інформує Гід з держпослуг

Попри те, що ворог безжально руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. І все стане лише кращим, сучаснішим та комфортнішим! Для тих, хто будує хмарочоси, мости, та інші архітектурні шедеври, ділимось добіркою держпослуг у сфері архітектури на Гіді. Професійна атестація:

11:17 07.10.2022

Про захист довкілля — інформація на Гіді з держпослуг

Про захист довкілля — інформація на Гіді з держпослуг

26 вересня у світі відзначають Всесвітній день здоров'я довкілля. Навіть в умовах повномасштабної війни росії проти України ми мусимо дбати про збереження навколишнього середовища для комфортного життя майбутніх поколінь. Наші ліси, степи, гори і водойми — все це багатство українського народу, а отже, і наша відповідальність за їх збереження. Для всіх, хто бажає дбати про довкілля, — добірка необхідних держпослуг на Гіді.

08:56 28.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь