A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Повідомлення

Повідомлення

           На лист Державного спеціалізованого господарського підприємства «ЛІСИ УКРАЇНИ» Держлісагенства  філії Корсунь-Шевченківського лісового господарства  від 28.09.2023 за № 1360/22/10-23, керуючись Законом України «Про оцінку впливу на довкілля», Постановою Кабінету Міністрів України № 1029 від 13.12.2017 р. «Про затвердження Порядку передачі документації для надання висновку з оцінки впливу на довкілля та фінансування оцінки впливу на довкілля та Порядку ведення Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля», Постановою Кабінету Міністрів України № 989 від 13.12.2017 р. «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань у процесі оцінки впливу на довкілля», законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Бужанської сільської ради  опубліковує Повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля ДЕРЖАВНОГО  СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛІСИ УКРАЇНИ» код ЕДРПОУ 44768034.

15:36 03.10.2023

Інформація

Інформація

До уваги платників податків - фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

14:55 01.08.2023

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної  програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 - 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ у партнерстві з Філія-Черкаське обласне управління АТ „Ощадбанк“ та Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари. Проведення другого семінару заплановано на 29 червня у форматі Zoom-конференції. Цільова група учасників семінару: учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей (дружина або чоловік). Участь в семінарах дасть Вам можливість: 1. Дізнатися, як взяти участь в рамках Державної Програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“. 3. Дізнатися про фінансові критерії оцінювання претендентів на грант. Консультації, як підвищити власні шанси на грант від фахівців АТ „Ощадбанк“ в рамках Державної Програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“. 4. Отримати консультації від фахівців Черкаського обласного центру зайнятості щодо проходження співбесід по представленню та захисту бізнес-плану в рамках Державної Програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“. Щоб взяти участь в БЕЗКОШТОВНИХ СЕМІНАРАХ та консультаціях необхідно заповнити реєстраційну форму - http://surl.li/ihdbu

14:40 26.06.2023

Оголошення

Оголошення

Національний оператор поштового зв'язку України АТ «Укрпошта» повідомляє про можливість сплати податку на нерухоме майно, плати за землю та інших обов'язкових платежів до бюджету найбільш зручним способом за вигідним тарифами:

11:25 15.06.2023

Подяка

Подяка

Заступник сільського голови висловлює подяку суддям Лисянського районного суду  ЯЦЕНКО Ганні за надання грошової допомоги в сумі 20 тисяч грн.  та ПІЧКУРУ  Сергію за надання грошової допомоги в сумі 10 тисяч грн. другому   механізованому батальйону 118 - і окремої механізованої бригади, на які були відремонтовані автомобілі військовослужбовців.

14:31 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь