A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Інформація для тих, хто дарує енергію, — на Гіді

Інформація для тих, хто дарує енергію, — на Гіді

Минулого тижня професійне свято відзначали герої сьогодення — енергетики. Нині це люди, які в надскладних умовах залишаються відданими професії та роблять все, щоб ми з вами мали можливість заварити чай, увімкнути телевізор та не замерзнути цієї зими. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві. 

09:47 02.01.2023

ПОДЯКА

ПОДЯКА

Заступник сільського голови висловлює подяку суддям Лисянського районного суду ПІЧКУРУ Сергію та ЯЦЕНКО Ганні за надання грошової допомоги в сумі 70 тис.грн. 31 окремому стрілецькому батальйону на які були придбані медикаменти, теплий одяг, тактичні ліжка та проведений ремонт автомобільної техніки військовослужбовцям військового формування.

09:04 22.12.2022

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Цього тижня Україна вшановує пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Завдяки самовідданості та жертовності цих людей вдалось локалізувати руйнівний вплив «мирного атома», який вийшов з-під контролю у квітні 1986 року. Поки наш східний сусід погрожує світу ядерною війною, ми продовжуємо пам’ятати тих, хто ціною власного життя та здоров’я став на захист Європи та світу в день, який назавжди змінив історію й долі тисяч людей.

09:08 16.12.2022

чат-бот «Воби2»

чат-бот «Воби2»

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі перевіряє що знають діти (віком від 9 років) про безпеку і вчить, як правильно діяти в умовах воєнного стану. Якщо ж чогось не знають, то чат-бот навчить як не опинитися в ситуаціях, які загрожують життю, і як діяти ефективно, навіть потрапивши у скруту. Чат-бот доступний у Telegram (https://t.me/voby2_bot) Над створенням «Воби2» спільно з експертами з безпеки, домедичної допомоги та психологом, працювала команда «Інженерного тижня». Партнери запуску ГО «Асоціація Ноосфера». Серед основних тем чат-боту такі: евакуація; повітряна тривога; поведінка у випадку перебування поряд з місцем вуличних боїв, мінометного та артилерійського обстрілів; мінна (не)безпека; дії у випадку руйнування будинку та потрапляння під завали; перша домедична допомога при подряпинах, саднах, порізах, артеріальній та венозній кровотечах, термічних та хімічних опіках тощо; орієнтація у просторі й передача координат місцезнаходження; перебування в окупації; потрапляння в заручники, виживання; небезпеки, які можуть спіткати після деокупації територій тощо. Діти можуть не тільки здобути корисні знання – серед тих, хто до 15-го грудня, пройде тест і дасть правильні відповіді на всі питання, буде розіграно 5 смартфонів. Більше інформації на сайті https://voby2.com.ua/

13:43 12.12.2022

Державні послуги для волонтерів — на Гіді

Державні послуги для волонтерів — на Гіді

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. Турбота про людей і тварин, гуманність, відданість, відповідальність – все це про тих, хто став на шлях волонтерства, шлях покликання допомогти ближньому, зробити світ кращим. Держава підтримує ініціативу провадження волонтерської діяльності, сприяє  її розвитку та покращенню, захисту прав волонтерів, надання їм додаткових гарантій. Основним законодавчим актом у сфері волонтерської діяльності в Україні є Закон України «Про волонтерську діяльність». 

11:49 06.12.2022

Державні послуги для вартових інформаційної безпеки — на Гіді

Державні послуги для вартових інформаційної безпеки — на Гіді

30 листопада 1998 року увесь світ щороку відзначає Міжнародний день захисту інформації. Саме цього року було зафіксовано першу масову епідемію комп’ютерного хробака, після чого фахівці задумалися про необхідність комплексного підходу до забезпечення інформаційної безпеки. З початку повномасштабного вторгнення тисячі українців також відчувають наслідки періодичних масованих кібератак на інформаційні ресурси нашої країни. 

08:25 30.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь