A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

НОВИНИ

 

 

 

Дата: від до Скинути

Повідомлення

Урядом 26 січня 2024 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб” (далі - Постанова № 94 ) задля підтримки внутрішньо переміщених осіб, зокрема сімей, в яких є особи, які потребують продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

12:04 06.02.2024

Увага! Фізичну ідентифікацію особи потрібно проходити НЕ ВСІМ!

У зв’язку з численними дзвінками на телефонну «гарячу» лінію Головного управління Фонду в області стосовно того, що з 1 березня 2024 року Пенсійний фонд припиняє виплату пенсій усім пенсіонерам, які не пройдуть «фізичну ідентифікацію особи», повідомляємо. Усім пенсіонерам, кому пенсія виплачувалася на 1 січня 2024 року (не припинена у встановленому Законом порядку), вона буде виплачуватися і надалі без будь-яких обмежень. Крім цього, з 1 березня 2024 року такі пенсії будуть проіндексовані (збільшені) на індекс інфляції, який визначатиметься Кабінетом Міністрів України окремою постановою. Винятком є лише особи з числа внутрішньо переміщених осіб, які набули цей статус до повномасштабного вторгнення росії на територію України (до 24 лютого 2022 року). Ця категорія осіб, згідно з чинним Порядком, має проходити ідентифікацію двічі на рік у будь-якому з відділень АТ «Ощадбанк» як одержувачі пенсії чи соціальної допомоги. Нині всі пенсіонери з числа внутрішньо переміщених осіб мали пройти ідентифікацію на 01 січня 2024 року, проте у зв’язку із запровадженням у країні воєнного стану граничний термін проходження ідентифікації Урядом перенесено на 31 березня 2024 року (не проходження фізичної ідентифікації вказаною категорією пенсіонерів до визначеного граничного терміну дійсно може слугувати причиною для тимчасового призупинення виплати пенсії до з’ясування всіх обставин, але відновлення всіх виплат відбуватиметься відразу після ідентифікації особи). Пройти ідентифікацію особам, яким із різних причин призупинено виплату пенсії, можна так: – особисто звернутися до відділення АТ «Ощадбанк» або до будь-якого зручного сервісного центру Пенсійного фонду України з документом, що посвідчує особу (паспорт громадянина України); – через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України; – у закордонній дипломатичній установі України отримати документ, який засвідчує, що фізична особа є живою, якщо пенсіонер з числа ВПО перебуває за кордоном; – за допомогою відеоконференцзв’язку з територіальним органом Пенсійного фонду України.

14:54 05.02.2024

Інформація

В СТРУКТУРІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ СТВОРЕНО ТА ДІЮТЬ ДЕПАРТАМЕНТ ГОЛОВНОЇ ІНСПЕКЦІЇ ТА ДОТРИМАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ТА УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОЇ ІНСПЕКЦІЇ ГУНП В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ, СЕРЕД ОСНОВНИХ ЗАВДАНЬ ЯКИХ Є ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОТРИМАННЯ ПРАЦІВНИКАМИ ПОЛІЦІЇ ДИСЦИПЛІНИ І ЗАКОННОСТІ, А ТАКОЖ УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДРОЗДІЛІВ ПОЛІЦІЇ.

11:52 22.01.2024

Оголошення

про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що  проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Черкаської області

10:20 16.01.2024

ПОДЯКА

Заступник сільського голови висловлює подяку суддям Лисянського районного суду Пічкуру Сергію та ЯЦЕНКО Ганні за надання грошової допомоги в сумі 80 тис.грн. на реабілітацію поранених воїнів 48 бригади ВЧ 4724 та  за оплату інтернету "Starlink".

08:27 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь