A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

1. У порядку передбаченому законодавством України, Бужанська сільська рада Звенигородського району Черкаської області повідомляє, що до Лисянського районного суду Черкаської області готуються документи та буде подана заява про визнання спадщини (будинку, земельної ділянки за адресою: вул. Центральна (Жовтнева), 85, с. Бужанка, Звенигородський район, Черкаська область та паю) - відумерлою, за Лубко Антоніною Павлівною.

12:00 26.08.2021

Яка інформація про підтвердження громадянства України неповнолітньої дитини надається під час оформлення їй документів, що підтверджують громадянство України?

Яка інформація про підтвердження громадянства України неповнолітньої дитини надається під час оформлення їй документів, що підтверджують громадянство України?

         Громадянство дітей пов’язується насамперед з громадянством їх батьків, а саме перебуванням у громадянстві України батьків дитини чи одного з них, а також фактом реєстрації місця проживання батьків дитини чи одного з них на території України на момент народження дитини. 

17:18 12.08.2021

Департамент фінансів Черкаської обласної державної адміністрації

Департамент фінансів Черкаської обласної державної адміністрації

Відповідно вимог статті 28 Бюджетного кодексу України та з метою забезпечення населення області актуальною інформацією про стан виконання місцевих бюджетів Черкащини Департамент фінансів Черкаської обласної державної адміністрації на постійній основі щомісячно забезпечує оприлюднення інформації на офіційній сторінці департаменту мережі Фейсбук за адресою: https://www.facebook.com/df.ck.gov.ua/

15:36 10.06.2021

До вашої уваги

До вашої уваги

Оформлення біометричних документів для громадян, які раніше документувалися на тимчасово окупованій території України (окремі райони Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополь)

09:55 04.06.2021

Конкурс "Наша громада"

Конкурс "Наша громада"

Бужанська ТГ взяла участь в конкурсі «Наша громада» який організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Ми розробили туристичний проєкт "Пейнтбольний та мотузковий парк – активне дозвілля для всіх» і хочемо виграти 500 000 грн для його реалізації. Перейдіть за посиланням, https://otg.fakty.com.ua/yak-zareestruvatisya-u-konkursi зареєструйтеся на сайті і проголосуйте за нашу громаду! Борись за свою мрію!

09:15 11.05.2021

Для ознайомлення

Для ознайомлення

Рішення виконавчого комітету Бужанської сільської ради №49 від 21.04.2021 року "Про заборону використання штучних квітів та подадки дерев на кладовищах Бужанської територіальної громади"

14:57 03.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь