A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ 2023 РОКУ ТА МОЛОДІ! ВИЩІ ВІЙСЬКОВІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЮТЬ ДО НАВЧАННЯ!

Дата: 02.03.2023 15:12
Кількість переглядів: 641

Для тих, хто вирішив пов’язати своє життя з військовою кар’єрою та офіцерським званням, пропонується цілий перелік вищих військових навчальних закладів (ВВНЗ), в яких можливо отримати додатково до військової ще й цивільну спеціальність.

Перевагою вищих військових навчальних закладів сьогодні лишається те, що навчання проводиться за найвищими державними стандартами і, головне, БЕЗКОШТОВНО!
На військову службу на посади курсантів до ВВНЗ, підрозділів приймаються громадяни України за власним бажанням (як юнаки так і дівчата), які закінчили загальноосвітні навчальні заклади, склали вступні іспити ЗНО, а також придатні до військової служби за станом здоров’я і віком: цивільна молодь віком від 17 до 21 року, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання; військовослужбовці та військовозобов’язані віком від 18 до 23 років, які не мають військових звань офіцерського складу. Держава надає сьогодні можливість не тільки отримати професію, військову спеціальність, але й працевлаштовує без зайвого клопоту.

Професійне призначення випускника військового коледжу сержантського складу – проходження військової служби на первинних посадах головного сержанта роти, головного сержанта батальйону .
Особи, які виявили бажання вступити до ВВНЗ або військового коледжу, повинні ознайомитись з умовами прийому до військового закладу та подати заяву до
відділу РТЦК та СП, в період з 1 січня до 1 травня року вступу, оформити особову справу кандидата, пройти медичну комісію, своєчасно зареєструватися у навчальному закладі для здачі необхідних ЗНО ( для ВВНЗ – 3-х ( українська мова та література, математика, фізика, історія, іноземна, географія, біологія,) для військового коледжу – 2-х –( українська мова та література, математика, історія, географія)

ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ У ВВНЗ або ВІЙСЬКОВИХ КОЛЕДЖАХ:
- здобуття якісної освіти та престижного диплому (військового та цивільного) БЕЗКОШТОВНО;
- гарантована місячна стипендія від
2000 грн.- в залежності від успішності
- соціальні гарантії згідно з діючим законодавством;
- безкоштовне житло, обмундирування, харчування, грошове і медичне забезпечення;
- безкоштовне професійно-технічне навчання водіїв автотранспортних засобів категорії «С»;
- гарантоване місце для продовження військової служби на офіцерських (сержантських) посадах у Збройних Силах України, інших силових міністерствах і відомствах (Національна гвардія України, Державна прикордонна служба, Державна спеціальна служба транспорту та ін.) після закінчення навчання;
- після закінчення коледжу можливе зарахування на 2 (3)-й курс ВВНЗ;
- пільги для сім’ї;
- достойну платню – від 1
7 000 гривень, та своєчасну виплату коштів.

 

ВІЙСЬКОВІ КОЛЕДЖІ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ ЗА ОСВІТНЬО-КВАЛІФІКАЦІЙНИМ РІВНЕМ “МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ".
Вступні іспити складаються із здачі лише 2-х ЗНО. На курсантів коледжів розповсюджуються ті ж самі пільги, що і на курсантів ВВНЗ. По закінченню Військового коледжу випускники отримують диплом «молодшого бакалавра». Їм присвоюється сержантське звання і вони продовжують службу за контрактом або по бажанню поступають поза конкурсом до ВВНЗ на 2-й курс для продовження навчання для отримання офіцерського звання.

Більш детальну інформацію надає другий відділ Звенигородського районного територіального центру комплектування та СП за адресою смт. Лисянка, пров. Поштовий, 8. Тел. 0980877529 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь