Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 28.10.2022 12:58
Кількість переглядів: 200

  Бужанська сільська рада  запрошує усіх  долучитись до громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків на території Бужанської територіальної громади.

  Процедура громадського обговорення розпочинається відповідно до розпорядження Бужанського сільського голови від 25 жовтня 2022 року №70-ОС «Про громадське обговорення з питань перейменування вулиць та провулків населених пунктів Бужанської територіальної громади»

      До вашої уваги перелік вулиць та провулків що пропонуються для перейменування у зв’язку з дерусифікацією і декомунізацією:

- с. Бужанка (вул. Гагаріна, вул.Чайковського, вул. Черняховського, вул. Чкалова),

- с. Жаб’янка (вул. ім. Гагаріна, вул. ім. Черняховського),

- с. Яблунівка (вул. Гагаріна).

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються в усній чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення за адресою: 19333, вул. Центральна,19а с. Бужанка, Звенигородського району Черкаської області або електронну адресу: buzh.rada@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь