A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бужанська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Бужанської сільської ради про місцеві податки та збори

Дата: 25.03.2021 08:32
Кількість переглядів: 2655

Проект рішення сесії Бужанської сільської ради «Про встановлення ставок  та пільг податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Бужанської територіальної громади» розроблено відділом планування фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій  виконавчого комітету Бужанської сільської ради.   Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

Проект рішення сесії Бужанської сільської ради  «Про встановлення  єдиного податку для платників першої та другої групи на території Бужанської територіальної громади» розроблено відділом планування фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій  виконавчого комітету Бужанської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Бужанської  територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм.

Проект рішення сесії Бужанської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Бужанської територіальної громади » розроблено відділом планування фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій  виконавчого комітету Бужанської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається здійснення контролю за додержанням правил розрахунку та сплати земельного податку, поповнити місцевий бюджет, що надасть змогу спрямувати отримані кошти від сплати податку на вирішення соціальних проблем територіальної громади та покращення інфраструктури Бужанської об’єднаної територіальної громади.

Проект рішення сесії Бужанської сільської ради  «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на території Бужанської територіальної громади» розроблено відділом планування фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій  виконавчого комітету Бужанської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, для виконання програми соціально-економічного розвитку Бужанської об’єднаної територіальної громади.  

Проект рішення сесії Бужанської сільської ради  «Про встановлення  туристичного збору на 2021 рік» розроблено відділом планування фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій  виконавчого комітету Бужанської сільської ради. Проектом регуляторного акта встановити ставки туристичного збору та отримати відповідні надходження до місцевого бюджету для забезпечення фінансування програм.

Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені до 25 квітня 2021 року на офіційному сайті Бужанської сільської ради www.buzhanska.gromada.org.ua у розділі «Регуляторні акти» - веб-сторінка «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналіз регуляторного впливу».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Бужанської сільської ради  та виконавчого комітету Бужанської сільської ради за адресами:

- 19333, с. Бужанка вул. Центральна,19а, Звенигородський район Черкаська область;

- E-mail: buzh.rada@gmail.com;

 - за телефонами «гарячої» лінії виконкому 64-4-31 (зі стаціонарного телефону); (04749) 64-4-31 (з мобільного).

Зауваження та пропозиції приймаються до 26 квітня 2021року письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь